Cum Să Faci Bani din Sondaje Plătite Pas cu Pas

Completarea profilului

 Cum Să Faci Bani din Sondaje Plătite Pas cu Pas

După ce ai găsit câteva panouri de sondaj online la care să te alături, trebuie să îți completezi profilul. Este foarte important să ai timp să completezi cu atenție toate întrebările de profil și să îți actualizezi periodic informațiile. Evenimentele majore de viață, cum ar fi căsătoria, facultatea, pensionarea etc. modifică dramatic demografia – deci asigură-te că faci o actualizare a profilului cel puțin o dată pe an. Aceste informații sunt cele pe care compania le va utiliza pentru a-ți trimite sondaje la care poți participa. Prin urmare, dacă profilul tău este incomplet sau inexact, este posibil să nu fi eligibil pentru multe sondaje.

 

Efectuarea de sondaje

Odată ce profilul tău este complet, trebuie pur și simplu să aștepți sondaje. Ar putea fi câteva zile sau câteva săptămâni până când vei primi un sondaj, depinde doar de datele demografice pe care companiile le caută. Asigură-te că adaugi adresa de e-mail a companiei la lista de contacte pentru a evita trimiterea invitațiile de sondaj în folderul spam.

 

Fii cinstit

Oferind cea mai sinceră părere este cea mai bună modalitate de a finaliza sondajele online! Sursă

 

Acumulează câștigurile sondajelor

Fiecare sondaj va fi plătit “o sumă diferită și, de obicei, această sumă v  Cum Să Faci Bani din Sondaje Plătite Pas cu Pasa fi, în general, adăugată la soldul” contului tău. După ce soldul ajunge la o anumită sumă, poți alege să răscumperi punctele “sau să retragi banii”. Fiecare panou la care te alături va fi diferit, în ceea ce privește modul în care te vor răsplăti și suma minimă necesară pentru a-ți răscumpăra câștigurile. Unii te pot recompensa cu bani, plăți PayPal sau carduri cadou de la anumiți comercianți.

Este nevoie de timp pentru a acumula câștiguri și de aceea sondajele online nu ar trebui niciodată considerate o sursă sigură de venit , ci mai degrabă ca o modalitate de a face bani în plus de-a lungul timpului. Este necesară o anumită răbdare, deoarece ar putea dura trei luni de participare regulată la sondaje înainte de a-ți putea rambursa câștigurile. Dacă după acest interval de timp nu te afli nici pe departe la suma minimă de răscumpărare, nu-ți mai pierde timpul cu acel panou! Șterge-ți contul și încearcă altundeva.

 

Urmărirea veniturilor din urma sondajelor

Ar merita să păstrezi evidența sau o foaie de calcul de la data la care ai intrat într-un anumit panou și timpul folosit pentru a câștiga suficiente puncte pentru a face o răscumpărare. În acest fel poți decide dacă un anumit panou merită sau nu timpul tău.

Privind tabelul de mai jos, dacă data a fost 3 noiembrie, fără recompense încă din panoul 3, ar putea fi utilă reconsiderarea calității de membru în cadrul panoului.

 

  • Exemplu tabel pentru câștigurile din sondaje
  • Grupul de experți
  • Data înscrierii
  • Utilizează un tabel pentru a determina dacă un panou de sondaje merită timpul și efortul tău
  • De ce să faci sondaje online?
  • Pentru recompense
  • Plictiseală
  • Fii realist cu privire la sondajele plătite

 

Este posibil să câștigi în siguranță bani online din participarea la sondaje plătite, urmând câteva principii de bază. Cheia pe care trebuie să o reții este că participarea la sondaje nu te va face bogat, ci este doar un mod distractiv de a face niște bani în plus. Dacă alegi cu înțelepciune panourile de sondaje, nu vei primi niciun spam și poți fi sigur că detaliile tale sunt în siguranță. Alege cu atenție și bucură-te de cheltuirea banilor câștigați în urma sondajelor!