Cum Să Faci Bani În Siguranță Făcând Sondaje Plătite

Participarea la sondaje online

 Cum Să Faci Bani În Siguranță Făcând Sondaje PlătiteUna dintre cele mai simple modalități de a face “bani” suplimentari online este prin aderarea la panouri de sondaje și participarea la sondaje. Acestea sunt adesea o modalitate amuzantă de a petrece ceva timp, de a învăța despre produse noi și de a primi recompense pentru timpul acordat. Totuși, este și un domeniu care atrage mulți escroci și spam-uri. Pentru a profita la maximum de participarea la sondaje online, există câteva principii de bază pe care trebuie să le urmezi.

 

Câștigă câțiva bănuți

 

Sondajele plătite ar trebui să fie un hobby

Să ții minte mereu că participarea la sondajele online ar trebui să fie considerată o sursă de venituri suplimentare (mai degrabă decât venituri obișnuite, de încredere). Participarea la sondaje ar trebui să fie un hobby, nu un loc de muncă. Orice panou care spune că poți “câștiga” sute sau mii de dolari pe luna efectuând sondaje este o mare minciună.

Pentru a-ți crește potențialul de “câștig”, înscrie-te pe câteva panouri pentru a-ți crește șansele de a fi selectat pentru a participa la sondaje. Nu există o limită de panouri de sondaje online disponibile pe internet, dar trebuie să fii capabil să deosebești un panou legitim de sondaje de o înșelătorie.

 

Cum să identifici site-urile legale de sondaje

Ține minte următoarele sfaturi pentru a evita să fii înșelat și spam-uit. În timp ce există o mulțime de site-uri de sondaje false pe internet, există, de asemenea, o mulțime de site-uri cu adevărat legitime de calitate. Iată câteva lucruri de reținut înainte de a te înscrie în orice panou de studiu.

Dacă trebuie să plătești pentru a te alătura sau dezvălui detaliile cărții de credit, înseamnă că panoul este o înșelătorie.

 Cum Să Faci Bani În Siguranță Făcând Sondaje Plătite

În funcție de țară, există legi care reglementează cercetarea legitimă a pieței în ceea ce privește informațiile colectate în sondaje și modul în care acestea sunt stocate. În fiecare țară, există de obicei un organism din industrie care stabilește standardele pentru acest lucru, deci căută aceste informații pe site. Asigură-te că societatea este membră a organismului de cercetare de piață din regiunea respectivă.

Verifică dacă firma are o adresă, detalii de contact și dacă este o companie înregistrată (există diferite modalități de a verifica acest lucru în funcție de țara ta).

Asigură-te că citești termenii și condițiile și politica de confidențialitate înainte de a te înscrie. În acest moment, asigură-te că există o politică de confidențialitate! Sună stresant, dar nu vrei ca detaliile tale personale să fie vândute către oricine pentru a fi folosite. Efectuarea de sondaje dezvăluie o mulțime de date și trebuie să te asiguri că datele tale personale nu sunt vândute în altă parte.

Înainte de a te înscrie la panourile de sondaj online, îți recomandăm să creezi un cont de e-mail separat pentru a primi invitații la sondaj, deoarece vei vedea că folderul cu mesaje primite va deveni destul de congestionat cu aceste invitații. Dacă ți se pare că primești multe invitații, unele panouri au o opțiune care îți permite să reduci frecvența cu care primești invitații la sondaj.

Fă un sondaj {învață de la acești tipi}