Cum Să Câştigi Bani Scriind Online

Modalităţi de A Face Bani Scriind Online

Cum Să Câştigi Bani Scriind Online

Dacă poţi scrie conţinut unic, atunci să scrii online pentru bani nu va fi dificil pentru tine. Nu va funcţiona doar să citeşti câteva articole online şi apoi să le rescrii cu propriile tale cuvinte. Trebuie să fii capabil să le dai o notă personală şi să adaugi câteva sfaturi din experienţa personală.

Experimentează şi vezi ce site-uri sunt potrivite pentru tine. Toată lumea are interese diferite, iar un site de scriere poate fi diferit de altul. Cel mai bun venit al meu a fost obţinut pe Hubpages, dar acolo am şi scris mai multe articole decât oriunde altundeva. Există mai mulţi scriitori pe Hubpages care fac 1000$ pe lună sau chiar mai mult. A doua sursă de venit pentru mine sunt propriile mele site-uri.

 

Conţinutul de Calitate este Esenţial

Calitatea conţinutului şi scrierilor tale este importantă. Nu poţi scrie câteva paragrafe şi apoi să te aştepţi să fie suficient. Trebuie să acoperi subiectul în totalitate şi să oferi sfaturi pe care cititorul le poate folosi. Mulţi scriitori spun că articolul ar trebui să aibă, cel puţin, 500 de cuvinte. Alţii spun chiar că trebuie să scrii cel puţin 1000 de cuvinte. Motoarele de căutare preferă un conţinut amplu. Multe dintre paginile mele cuprind acum 1500 de cuvinte sau chiar mai mult.

Utilizează corect gramatica şi punctuaţia şi încearcă să faci articolul cât mai interesant pentru cititorul tău. Parcurge lucrarea şi verifică ortografia, apoi editează, editează şi apoi editeaz-o din nou. Citirea lucrării cu voce tare te va ajuta să rescrii pasajele care nu sunt cursive. Vei fi surprins de greşelile pe care le vei găsi. Nu exagera cu cuvintele cheie şi nu folosi caractere aldine pentru întreaga pagină.

 

Nu Te Vei Îmbogăţi Rapid

Dacă te întrebi ce calitate este necesară pentru a fi scriitor online, aş spune că este răbdarea. Nu vei face prea mulţi bani peste noapte. Dacă nu eşti perseverent, pur şi simplu nu va merge. Este posibil să câştigi doar mărunţiş la început. Dacă cineva îţi promite că vei face mii de dolari în prima lună, ai grijă. Încearcă să te păcălească. Cu cât vei publica mai multe articole, cu atât venitul va creşte.

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl ţii minte atunci când scrii pe internet este că nu reprezintă o metodă de îmbogăţire rapidă. La fel ca orice altceva, este nevoie de muncă grea şi persistenţă. Încearcă să scrii ceva în fiecare zi şi, pe măsură ce timpul trece, câştigurile tale se vor acumula. Dacă urmezi acest plan, după 3 ani, este posibil să poţi renunţa la slujba ta zilnică. Dacă scrii 3 articole pe zi, vei putea face asta chiar dacă nu îţi grăbeşti muncă. Asigură-te că este de înaltă calitate.

Implică-te pe Hubpages sau orice alt site pe care scrii şi postează comentarii la articolele celorlalţi. Este posibil ca şi ei să răspundă la fel.

Împărtăşeşte-ţi munca pe social media, dar nu exagera. Cititorii se pot plictisi de tine. Asigură-te că îţi postezi noul site pe Pinterest. Am o mulţime de trafic de pe acel site. De asemenea, nu uita de Facebook, Twitter şi Stumbleupon.

Încearcă să scrii pentru site-uri diferite. Cercetează cât mai mult şi vezi ce site-uri ţi se potrivesc cel mai bine. Cel mai important, nu te opri.

Sursă Acer Aspire 8920

Dacă este Posibil, Găseşte o Nişă

De asemenea, este util să găseşti o nişă şi să conectezi între ele articolele pe care le scrii. O nişă este doar un subiect de interes. Acest lucru este asemănător cu crearea unui site şi va ajuta cititorii să îţi găsească celelalte pagini. Nu te teme să te conectezi la articolele competiţiei. Acest lucru doar îţi va ajuta cititorii şi te va ajuta să ai o poziţie mai bună în motoarele de căutare.

 

Cuvinte Cheie

Va trebui să înveţi tehnicile SEO (optimizare pentru motoarele de căutare). Foloseşte Google Keyword Tool atunci când alegi cuvintele cheie pentru subiectul tău. Cuvintele cheie reprezintă cuvintele pe care doreşti să le utilizeze motoarele de căutare pentru a-ţi găsi articolul. Foloseşte-le în titlu şi în articol, fără a-l face să sune nenatural. Folosirea excesivă a cuvintelor cheie te poate afecta la fel de mult ca nefolosirea lor.

Am descoperit că restrângerea conţinutului subiectului ajută. De exemplu, am un site cu şabloane gratuite de croşetat. Indiferent cât de mult încerc, să ajung pe prima pagină Google cu termenul “şabloane de croşetat gratuite”, este aproape imposibil. Am reuşit de câteva ori, dar trebuie să lucrez la asta tot timpul. Dacă încerc să caut alţi termeni, precum “şablon ananas de croşetat gratuit” sau “şabloane de croşetat vintage gratuite”, am o poziţie mult mai bună.

Folosind instrumentul Google, uită-te la numărul de persoane care caută subiectul despre care scrii. Chiar caută cineva cuvintele cheie pe care le-ai ales? Am încercat cuvinte cheie pe care nimeni nu le-a căutat. Nu am scris despre acel subiect, dar uneori vei găsi câteva cuvine cheie mai bune de utilizat. Cuvintele cheie nu sunt deloc cuvinte, ci expresii din mai multe cuvinte.

Acum, după ce ai găsi ceea ce consideri că este o expresie bună de cuvinte cheie, foloseşte Google Search. Cât de multă concurenţă există pentru acea expresie? Sus, în partea stângă a paginii, îţi va afişa cât de multe articole au fost scrise folosind expresia respectivă. Dacă numărul este de ordinul milioanelor, poate vei vrea să te întorci şi să alegi o altă expresie de cuvinte cheie cu mai puţină concurenţă.

Cercetează SEO. Vei găsi multe pagini chiar aici, pe Hubpages, care te vor ajuta.

Unde Ar Trebui Să Scrii?

 

Site-uri şi Blog-uri

O modalitate bună de a face bani scriind este să ai propriul tău site sau blog. Dacă vrei să reuşeşti, ar trebui să scrii despre ceea ce iubeşti. Entuziasmul tău va străluci şi va fi contagios. Apoi, poţi adăuga link-uri afiliate şi astfel vei câştiga bani. Poate preferi să îţi vinzi propriul produs, ceea ce este la fel de bine.

Dacă vrei să scrii despre o varietate de subiecte, ar fi mai bine să le pui pe sau alt site, deoarece este dificil să fii poziţionat bine în motoarele de căutare cu prea multe subiecte. Mai jos vei găsi o listă de site-uri care acceptă conţinut.Cum Să Câştigi Bani Scriind Online

Am descoperit că scrierea pentru site-urile mari, precum Hubpages, te ajută să te poziţionezi mai bine în motoarele de căutare. Vei împărţi o parte din câştiguri, dar va merita. Obţinerea de link-uri către propriile tale site-uri poate fi o muncă grea şi nu va trebui să faci asta la fel de mult, deoarece vei avea o poziţie mai bună. Odată ce ai terminat un site, va merita, deoarece vei primi 100% din câştiguri. Google a devenit mai sever cu site-urile de conţinut şi nu mai poţi câştiga la fel de bine ca înainte şi trebuie să ţii cont şi de asta.

Pe un blog, este bine să adaugi mai mult conţinut săptămânal. Acest lucru va ajuta vizitatorii să revină. Un site trebuie să fie actualizat pentru a-şi menţine poziţia pe Google şi pentru a menţine întoarcerea vizitatorilor. Majoritatea traficului din motoarele de căutare va veni de la Google, deci este important să îi menţii fericiţi.

Dacă îţi lansezi propriul site sau blog, vei vrea să ai un buletin (newsletter) săptămânal. Site-urile care oferă acest serviciu pretind o taxă lunară. La început, ar fi înţelept să începi un grup Yahoo pentru nişa ta. În acest fel poţi anunţa toate adăugările noi şi nu plăteşti nimic.

Va trebui să adaugi agenţi de publicitate afiliaţi pe site-ul sau blog-ul tău. Mai jos sunt enumeraţi câţiva dintre aceştia. Google AdSense este de departe cel mai popular. Fiecare site şi blog individual este însă diferit. Poţi găsi un alt afiliat care este mai profitabil pentru tine. Nu te teme să ai mai mult de un afiliat. Doar nu îţi aglomera paginile cu prea multe anunţuri. Motoarele de căutare sunt severe când vine vorba de acest lucru.

 

Programe Afiliate

 

 1. Google AdSense – Pentru unii, acesta este de departe cel mai profitabil mod prin care poţi face bani dintr-un site. Eşti plătit pentru fiecare click făcut pe un anunţ. Trebuie să ai un venit de 100$ înainte de a primi un cec de la Google. După aceea, de fiecare dată când vei acumula un total de 100$, vei primi plata în contul tău bancar. Dacă site-ul tău nu obţine foarte mult trafic, acest lucru poate dura ceva timp. Ai răbdare şi continuă să lucrezi pentru ca site-ul tău să arate bine în motoarele de căutare, în special pe Google, iar veniturile vor creşte până când vei fi plătit în fiecare lună. 

Există persoane care deţin site-uri cu trafic mare şi care îşi câştigă veniturile în totalitate de la Google, dar nu te aştepta la asta şi nu pica în una dintre înselătoriile care îţi garantează că îţi vor arăta cum să faci mii de dolari pe săptămână. Te poţi înregistra pe AdSense şi nu este foarte dificil de folosit, dar doar un procent foarte mic de persoane va putea să facă mii de dolari.

 

Înainte să aplici pentru Google AdSense, ar trebui să ai un site complet. La un moment dat, nu era greu să obţii aprobarea de la Google. Pe Hubpages, a fost întotdeauna recomandat să ai 10 hub-uri complete. În prezent, nici un scriitor nu este aprobat până nu are 25 de pagini. Dacă nu primeşti aprobarea prima dată, încearcă din nou. În unele ţări, va trebui să aştepţi 6 luni.

 

 1. Programul de Afiliere Amazon – Acesta este un program foarte popular. Ai posibilitatea de a alege să primeşti un certificat cadou de îndată ce câştigi 10.00$ sau să aştepţi până strângi 100.00$ pentru a primi bani. Nu am câştigat la fel de bine cu acest site precum cu Google AdSense, dar există persoane care o fac. Site-uri întregi au fost create, oferind cele mai bune oferte de afiliere celor care promovează produse şi scriu recenzii despre produse.

 

 1. Joncţiune de Comision – Poţi alege ce companii plasează anunţuri pe site-ul tău. Primeşti un comision din fiecare vânzare efectuată.

 

Site-uri de Conţinut

Scrie pentru un Comision din Anunţuri sau din Numărul de Vizualizări ale Paginii

La un moment dat, am avut o listă lungă cu aceste companii. De atunci, multe au ieşit din afaceri.  

 1. Hubpages – Hubpages te plăteşte un procent făcut din eBay şi Google AdSense. În prezent, au propriul program de anunţuri care te plăteşte în funcţie de traficul pe care îl obţii. M-am descurcat bine cu acest site.

 

Va trebui să ai un cont AdSense. Înainte de a aplica pentru unul, va trebuie să scrii mai multe articole înainte ca Google să te aprobe. Mulţi nu primesc aprobarea pentru AdSense până nu scriu 25 de articole.

 

De asemenea, poţi adăuga propriile link-uri Amazon. Răbdarea este necesară, deci dacă eşti începător, nu te da bătut. Este nevoie să scrii multe hub-uri şi să aştepţi câteva luni până începi să obţii un profit, dar de îndată ce îl vei obţine, vei fi mulţumit. Am avut succes aici.  

 

 1. eHow – Începând cu aprilie 2010, pentru a posta articole, trebuie să fii acceptat de Demand Studios. Ei se aşteaptă să fii expert în domeniul despre care scrii, scriitor profesionist sau să ai o diplomă universitară într-un domeniu legat de scriere. Acolo scrii articole “cum să” pas-cu-pas şi eşti plătit un procentaj din veniturile publicitare. Plata va fi trimisă în contul tău PayPal.

 

 1. Bukisa – Unul dintre prietenii mei a încercat acest site şi a prosperat acolo. Bukisa plăteşte 4.00$ (ca pentru această scriere) pentru fiecare 1000 de vizualizări ale paginii şi, de asemenea, plăteşte un procentaj pentru ceilalţi scriitori pe care îi recomanzi, în plus, oferă un procentaj pentru oamenii pe care ei îi recomandă, realizând un program tip piramidă. Acesta îţi poate aduce bani buni dacă ai o mulţime de prieteni pe care să îi recomanzi. Asigură-te că verifici termenii lor actuali. Unele dintre aceste site-uri îi schimbă tot timpul.

 

 1. Infobarrel – Am câteva articole scrise pe Infobarrel. Acesta este un site bun pentru care voi mai scrie la un moment dat, dar trebuie să muncesc mai mult pentru ca articolele mele să obţină o poziţie bună pe Google. Infobarrel are o mulţime de fani şi este un site în dezvoltare, iar într-o zi poate fi locul potrivit pentru a scrie.

 

Cea mai bună parte despre Infobarrel este forumul lor. Scriitorii nu au nici o problemă în a-şi împărtăşi sfaturile.

 

Vinde-ţi Scrierea Altora

Acesta este cel mai rapid mod de a face bani din scrierile tale, dar odată ce îţi vinzi articolele, îţi pierzi toate drepturile asupra muncii tale. Personal, nu am încercat asta, dar merită cercetat.

 

 1. Constant Content – Stabileşti tariful pe care îl doreşti pentru articolul tău şi poţi păstra drepturile asupra muncii tale.

 

 1. Elance – Licitezi pentru conţinutul pe care să îl scrii pentru alte site-uri, deci îţi stabileşti singur tariful.

 

 1. Rentacoder – Acest site este foarte asemănător cu Elance.

 

 1. – About îşi plăteşte scriitorii şi îi plăteşte bine, dar acesta nu este un site pentru începători. Pentru început, trebuie să aplici alegând un subiect despre care ţi-ar plăcea să scrii. Apoi, trebuie să le trimiţi articolul şi să fii aprobat. După aceea, treci printr-o perioadă de pregătire de o lună. După ce ai fost acceptat, va trebui să continui să scrii pentru ei şi vei fi plătit cu un cec.

 

Acum, trebuie să te apuci de treabă şi să scrii. Nu poţi face bani din scris fără muncă grea.

Eşti Pregătit să Scrii Online?

Da, sunt pregătit să încep.

Nu, pare prea mult de muncă.

Deja fac asta.